Het zijn rare en verwarrende tijden. Iedereen wordt op een of andere manier getroffen door het Corona-virus. Ook ik ontvang geen bezoek meer en alle lopende opdrachten zijn uitgesteld. Dat is zwaar want geen opdrachten betekent ook geen inkomsten. Ondanks alles ben ik enorm dankbaar dat mijn familie en ik nog gezond zijn en ik voel me sterker dan ooit: we slaan ons hier doorheen! Tegelijkertijd gaat mijn hart enorm uit naar alle mensen die nu ziek zijn of dit in eenzaamheid moeten doorstaan.

Om de moed erin te houden heb ik de volgende actie bedacht:

Van de opbrengst van elke “Fiore-Mini” ring die ik de komende tijd verkoop doneer ik een bedrag aan het Rode Kruis. Zo houd ik zélf mijn hoofd boven water en bied ik ook een beetje steun aan mensen die nu ziek of eenzaam zijn.

“Fiore-Mini’s” (zie foto’s) zijn fijne handgemaakte aanschuifringetjes met subtiele bloempjes. Superlief om solo te dragen maar ook prima te combineren met elkaar of een ring die je al hebt!
Daar word je toch vrolijk van?

Klik hier om te bestellen

Om gebruik te kunnen maken van deze website dient u de cookies te accepteren. Meer informatie

De webdiensten van Bijzonder Sieraden gebruiken uitsluitend technische en functionele cookies. Daarnaast worden anonieme statistieken bijgehouden over het gebruik van de webdiensten. Een “cookie” is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan mijn websites wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor een correcte en onbelemmerde werking van de website. Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Dit kan echter gevolgen hebben voor de wijze waarop mijn website op jouw scherm verschijnt.

Sluit