Wat hebben we een rare 8 weken achter de rug! Half Nederland thuis, met of zonder werk… Een hele Bizarre toestand! Ook ik besloot al snel in mijn atelier geen bezoek meer te ontvangen. Lopende afspraken werden gepauzeerd en nieuwe afspraken uitgesteld. Heel zuur en onzeker allemaal maar ieders gezondheid ging immers vóór!

Het atelier gaat weer open!

Bizarre tijden zijn het inmiddels nog steeds, maar langzaam versoepelen de regels. Heel heel voorzichtig zal ik daarom weer bezoek gaan ontvangen in mijn atelier. Vanaf 18 mei zijn eerst alle klanten (wiens opdrachten ik heb moeten pauzeren) aan de beurt en vanaf 1 juni is iederéén weer van harte welkom!

Veiligheidsmaatregelen:

Omdat het virus nog niet weg is en het bewaken van zowel mijn als jouw gezondheid heel belangrijk blijft, gelden er bij bezoek aan mijn atelier de volgende regels:

Klinkt misschien een beetje streng, maar het is de enige manier om je in deze tijd welkom te heten! En welkom dat ben je van harte!

Bezoek liever uitstellen? Geen probleem!

Kom jij nog liever even niet op bezoek , maar wil je wél graag een mooi sieraad bestellen? Dan maak ik met liefde een Video-belafspraak met jou!

Maak een afspraak!

Dat kan telefonisch, via de mail én via het contactformulier op deze site. Voor mijn Telefoonnummer, emailadres én het formulier klik je hier.

Ik wens iedereen veel gezondheid toe en hoop je snel te mogen ontvangen!

Om gebruik te kunnen maken van deze website dient u de cookies te accepteren. Meer informatie

De webdiensten van Bijzonder Sieraden gebruiken uitsluitend technische en functionele cookies. Daarnaast worden anonieme statistieken bijgehouden over het gebruik van de webdiensten. Een “cookie” is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan mijn websites wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor een correcte en onbelemmerde werking van de website. Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Dit kan echter gevolgen hebben voor de wijze waarop mijn website op jouw scherm verschijnt.

Sluit